fbpx

VADBA ZA ZAPOSLENE

Najboljša investicija podjetja je investicija v svoje zaposlene.  Od njih je odvisno izvajanje dela in v končni fazi tudi uspeh podjetja.

Skrb za svoje zaposlene poleg številnih drugih aktivnosti zajema tudi skrb za njihovo zdravje in dobro počutje, kar lahko dosežemo z redno in pravilno telesno aktivnostjo. Redna vadba je namreč proces, ki ohranja in podaljšuje življenjske funkcije človeka, ohranja telesno kondicijo in izboljšuje motorične in funkcionalne sposobnosti. Usmerjena je v ohranjanje in razvoj proizvodnih in ustvarjalnih sposobnosti posameznika. Je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od naporov dela.  

Da z vadbo dosežem vse prej naštete posledice, se je potrebno predhodno seznaniti kako pravilno vaditi, kako si oblikovati programe vadbe, da bodo le – ti  učinkoviti in hkrati kakšno vrsto vadbe izbrati. Glede na to, da vedno več časa preživimo na delovnem mestu, pa tudi, kako lahko že v službi poskrbimo za naše boljše počutje.

Med ključne prednosti delavnic in programov vadbe za podjetja štejemo izboljšano razumevanje zaposlenih o možnostih za odpravo negativnih posledic, ki jih prinese sodobni način življenja in dela. Sledenje predlaganim programom vadbe, ki jih mesečno prejemajo preko e-pošte ali ki se izvajajo za zaprto skupino vadečih, prinaša boljše počutje zaposlenih, povečano zadovoljstvo, večjo motiviranost za delo in s tem povečano produktivnost, ter seveda manj poškodb in manj bolniških odsotnosti. Zaposleni bodo bolj sproščeni, hkrati pa se bodo krepile vezi med zaposlenimi in pripadnost do podjetja. 

Pomembnosti zdravega načina življenja se zaveda tudi vedno več podjetij, ki v te namene investirajo v fitnes in skupinske vadbe za svoje zaposlene. Zavedajo se namreč prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih zaposlenih v organizaciji in zmanjševanja stresa, ki posledično povečuje upad produktivnosti in pripadnosti podjetju.

Ste med takšnimi tudi vi?

Med ključne prednosti vadbe za podjetja štejemo boljše počutje zaposlenih, povečano zadovoljstvo, večjo motiviranost za delo in s tem povečano produktivnost, ter seveda manj poškodb in manj bolniških odsotnosti. Zaposleni bodo bolj sproščeni, hkrati pa se bodo krepile vezi med zaposlenimi in pripadnost do podjetja.

Za vas smo pripravili pester izbor programov skupinske fitnes vadbe, ki lahko potekajo tako v dopoldanskem kot popoldanskem času. Vadbe za podjetja izvajamo po dogovoru na sedežu podjetja v primernih prostorih oziroma najetem prostoru ali dvorani izven podjetja.

Seveda pa vam omogočimo tudi nakup prenosnih in osebnih mesečnih kart za že obstoječe vadbe, ki jih organizira naše podjetje.

NAŠA PONUDBA

VADBA ZA ZAPOSLENE
  • Nakup prenosnih vadbenih kart
  • Nakup osebnih vadbenih kart
  • Posebej prilagojena vadba za vaše podjetje
PREDAVANJA IN SVETOVANJA
  • Kako z vadbo odpraviti negativne posledice sodobnega načina življenja in dela
  • Programi za izboljšanje počutja na delovnem mestu
  • Programi aktivnih odmorov
NAČRTOVANJE PROMOCIJE ZDRAVJA NA DELOVEM MESTU
  • Svetovanje pri načrtovanju promocije zdravja na delovnem mestu
  • Izdelava načrta promocije zdravja na delovnem mestu
  • Analiza delovnega mesta in izbor ustreznih ukrepov

Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo pogovorili o različnih možnostih sodelovanja. Za vas organiziramo brezplačno predstavitev programov na podjetju, ki jo lahko uporabite tudi v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu.

Kontakt: fitzaposleni@razgibaj-se.eu  I  040 270 358  I spletni obrazec 

Več na spletni strani www.FITZAPOSLENI.si

 

obišči stran FIT ZAPOSLENI.SI

Vaše ime in priimek (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK

"Sodelovanje v programu vadbe Fit zaposleni pod mentorstvom Tjaše Havnik je bilo odlično.
Bile smo navdušene nad programom, ki je res prilagojen zaposlenim in vaditeljica se je vseskozi trudila, da smo izvedle čim več raznovrstnih vaj. Ugotovile smo, da smo se po vsaki vadbi počutile bolje in predvsem z manj bolečinami zaradi vsakodnevne prisilne drže in dela za računalnikom. Resnično priporočamo!"

Udeleženke UE Dravograd

 

"Program vadbe Fit zaposleni je zelo pozitivna izkušnja. Ura vadbe je kar prehitro minila, vedno so bile na programu vaje za vse mišice in po koncu vadbe si imel občutek lahkosti. Nikoli po vadbi ni bilo bolečih mišic. Vse udeleženke smo bile zelo zadovoljne."

"Vadba mi je bila zelo všeč, saj samo razgibali mišice celega telesa, kar je pa za nas, ki opravljamo sedeče delo za računalnikom zelo pomembno."

Udeleženke UE Ravne na Koroškem