Naša vizija je vključiti rekreacijo v človekov vsakdan in s tem poskrbeti za zdravo in aktivno prebivalstvo.

Osnovna naloga Razgibaj se vadbenega centra je vadečim nuditi kvalitetne, zanimive in zdrave programe skupinske rekreacije. To dosegamo tako, da za naše vadeče skrbijo strokovno usposobljeni inštruktorji in vaditelji skupinske vadbe, pilatesa in fitnesa, z znanjem in večletnimi izkušnjami s področja rekreacije. S hitro odzivnostjo in sposobnostjo prilagajanja, organiziramo vadbo glede na vsako specifično skupino vadečih, oziroma tip delovnega mesta. V tem se odraža tudi naše poslanstvo.

Pri poslovanju temeljimo na kvaliteti in fleksibilnosti. Z nenehnim izobraževanjem in usposabljanjem skrbimo, da našim vadečim ponudimo najnovejše trende vadbe.

Nenehno gradimo na partnerstvu in zaupanju, ter temeljimo na dobrih medsebojnih odnosih med partnerji, kupci, vadečimi, kakor tudi med samimi člani.

K rekreaciji želimo spodbuditi čim večje število ljudi in s tem izboljšati počutje in zdravje naših prebivalcev.

 

USPOSOBLJENOST ZA VODENJE REKREACIJE

Za vodenje Razgibaj se programov vadbe in prehransko svetovanje skrbita:

  • Tjaša Havnik – inštruktorica skupinske fitnes vadbe, in vaditeljica pilatesa ki je usposabljanje opravila preko Fitnes zveze Slovenije.  AFP prehranska svetovalka, ki je usposabljanje opravila preko AFP (AFP programi usposabljanj)
  • Uroš Neumeister – vaditelj skupinske fitnes vadbe in vaditelj fitnesa, ki je usposabljanje opravil preko Fitnes zveze Slovenije.

Za vodenje imata potrjene in veljavne licence s strani nosilcev usposabljanj.

 

DRUŠTVO ZA ŠPORT IN REKREACIJO – RAZGIBAJ SE 

Društvo za šport in rekreacijo Razgibaj se je bilo ustanovljeno januarja 2011 z namenom organizacije športnih in rekreativnih dejavnosti. Je prostovoljno, samostojno in neprofitno združenje fizičnih oseb, ki jih zanimajo športne in rekreacijske dejavnosti.

ČLANSTVO V DRUŠTVU

Za sodelovanje pri različnih organiziranih dejavnostih, članstvo v društvu ni pogoj.

S podpisom pristopne izjave za skupinsko vadbo ali tečaje deskanja pa postanete podporni člani društva. Podporni člani so tisti člani, ki  drugače moralno ali materialno podpirajo delovanje društva. To pomeni, da z nakupi kart omogočite društvu izvajanje rekreacije. Seveda lahko vsak podporni član postane tudi aktivni član s sprejemom staututa in podpisom pristopne izjave, ter si s tem pridobi vse pravice in dolžnosti člana.

Poleg tega se s podpisom izjave se zavezujete, da boste spoštovali pravila, ki veljajo za posamezno aktivnost ter da ste seznanjeni, da se rekreacije udeležujete na lastno odgovornost.

TAVIO, TJAŠA HAVNIK S.P., športne storitve in svetovanje

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2015. Poleg vodenja skupinske vadbe in osebnega trenerstva, ponujamo programe FIT ZAPOSLENI, ki so namenjeni izboljšanju počutja zaposlenih na delovnem mestu in svetovanju na področju načrtovanja promocije zdravja na delu, ter PREHRANSKO SVETOVANJE. 

PODATKI

Društvo za šport in rekreacijo Razgibaj se

Zgornja Vižinga 22a

2360 Radlje ob Dravi

 

Splošne informacije: info@razgibaj-se.eu

Zastopnica društva:  tjasa@razgibaj-se.eu

+386 (0) 40 270 358

 

Identifikacijska številka za DDV: 39012255 Društvo je vpisano v PRS pri AJPESU v Mariboru pod matično št.: 4028449 dne 5. 1. 2011 IBAN: SI56 1010 0005 2825 419 (BANKA KOPER d.d.)

PRI SVOJEM DELU SODELUJEMO Z:

Tavio, Tjaša Havnik s.p., športne storitve in svetovanje

Dobrava 44a

2360 Radlje ob Dravi

 

Splošne informacije: tjasa@tavio.si

+386 (0) 40 270 358

 

 

Identifikacijska številka za DDV: 18080605 Matična št.: 6890512000 IBAN: SI56 1010 0005 4522 822 (BANKA KOPER d.d.)

Smo člani Športne zveze Radlje in Fitnes zveze Slovenije.

Svoje aktivnosti izvajamo tudi v sklopu programa SLOFIT.

    

 

 

»Podjetje je inkubiranec MPIK RRA Koroška.«