fbpx

Pogoji poslovanja RAZGIBAJ SE VADBENEGA CENTRA

S spletno stranjo upravlja podjetje Tavio, Tjaša Havnik s.p., ki je tudi lastnik spletne strani. Upravljalec spletne strani bo na spletni strani in vseh spremljajočih dokumentih vedno zagotovil svoje registracijske podatke, telefonske številke in elektronske naslove.

RAZGIBAJ SE PROGRAMI VADBE
Nakup paketov Razgibaj se vadbe je možen osebno na sedežu podjetja ali preko spletnega obrazca. Razgibaj se vadbeni center omogoča plačilo nakupa paketov Razgibaj se vadbe od doma in nakup storitev na naslednje načine:
- plačilo po povzetju (z gotovino v vadbenem centru)
- plačilo po predračunu z nakazilom na TRR podjetja

RAZGIBAJ SE PROGRAMI VADBE OD DOMA IN PREHRANSKO SVETOVANJE:
Nakup paketov Razgibaj se vadbe od doma in paketov prehranskega svetovanja je možen osebno na sedežu podjetja ali preko spletnega obrazca. Razgibaj se vadbeni center omogoča plačilo nakupa paketov Razgibaj se vadbe od doma in nakup storitev na naslednje načine:
- plačilo po povzetju (z gotovino v vadbenem centru)
- plačilo po predračunu z nakazilom na TRR podjetja

DARILNI BONI:
Nakup darilnega bona je možen osebno na sedežu podjetja ali preko spletnega obrazca. Razgibaj se vadbeni center omogoča plačilo darilnih bonov in nakup storitev na naslednje načine:
- plačilo po povzetju (z gotovino ob osebnem prevzemu darilnega bona)
- plačilo po predračunu z nakazilom na TRR podjetja

Pogodba
Pogodba o nakupu se sklene v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Takrat kupec tudi prejme elektronsko sporočilo o potrditvi naročila. Od tega trenutka naprej so pogodbene cene za kupca zagotovljene. Pogodbena cena velja za ves čas veljavnosti izbranega paketa ali storitve. Po preteku le te ali ob nakupu novega paketa ali storitve, se upošteva trenutno objavljena cena.

Koraki obdelave naročila
Kupec odda svoje naročilo preko spletnega obrazca. Na mail prejme potrditev o oddaji naročila in predračun v kolikor se odloči za plačilo po predračunu. Do plačila storitve ima kupec možnost odstopiti od naročila. Po prejemu plačila je pogodba o nakupu sklenjena. Ko je naročilo pripravljeno za odpravo, je kupec o tem obveščen preko e-pošte ali sms sporočila.

Razgibaj se vadba od doma: Dostop do vadbe do dodeljen najkasneje v dveh dneh po prejemu nakazila.

Veljavnost vadbenega paketa Razgibaj se vadbe od doma začne teči ob dodeljenem dostopu do portala in velja 1 mesec.  Vadeči ima na voljo tudi 1 oziroma 2 urno svetovanje (telefon, e-pošta, video pogovor ali v živo) po predhodno dogovorjenemu terminu.
Vadeči imajo dostop do programov vadbe, glede na izbrani paket. Vsak teden bo objavljen nov program, ki bo zamenjal enega obstoječega v vsakem programu.

Dostop do programa je dovoljen le kupcu, vsaka delitev uporabniškega imena in gesla je prepovedana. Prav tako je prepovedano vsako deljenje in objavljanje posnetkov vadb. 

S plačilom predračuna kupec zagotavlja, da bo upošteval pogoje poslovanja in da se vadbe udeležuje na lastno odgovornost.

Darilni boni: Podjetje bo organiziralo dostavo naročenega darilnega bona najkasneje naslednji delovni dan po prejemu plačila. Za osebni prevzem bona se prevzem opravi po predhodnem dogovoru.

Veljavnost vadbenih paketov:
Vadbeni paketi Razgibaj se vadbe so časovno omejeni. Pogoji veljavnosti so opredeljeni ob vsakem vadbenem paketu.

Veljavnost vadbenega paketa Razgibaj se vadbe od doma začne teči ob dodeljenem dostopu do portala.

Poškodbe pri dostavi
Če kupec prejme poškodovano pošiljko, je najbolje, da še ob prisotnosti dostavljavca pokliče na 040 270 358. Skupaj s pogodbenim partnerjem se bomo potrudili, da reklamacijo rešimo v najkrajšem možnem času.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval osebne podatke kupca, pridobljene med oddajo naročila. Prodajalec hrani podatke: ime, priimek, naslov za dostavo, naslov za plačilo, čas in datum naročila, kontaktni telefon in kontaktni elektronski naslov. Prodajalec bo osebne podatke kupca uporabljal izključno za izpolnitev naročila kupca in ostalo potrebno komunikacijo s kupcem. Kupčevi osebni podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Odveza odgovornosti
Prodajalec skrbi za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani v največji možni meri. Kljub temu obstaja minimalna možnost človeške napake, zaradi česar lahko pride do napake pri objavi lastnosti ali cene izdelkov. V primeru naročila takšnega izdelka bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa ali zamenjavo naročenega izdelka.

Spremembe splošnih pogojev poslovanja
Prodajalec si pridržuje pravico, da kadarkoli, brez predhodnega obvestila, spremeni splošne pogoje poslovanja.

Upoštevana zakonodaja
Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo, ki se nanaša na prodajo izdelkov iz njegove ponudbe.

Radlje ob Dravi, 05.05.2020